Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu106g319kcal4.4g4.3g31.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 80g51kcal2.6g3.8g2.8g0g
Katkarapu 43g29kcal6.1g0g0.5g0g
Sieni-sipulihakkelus 53g14kcal0.8g1.5g0.2g1.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g27g3.7kcal0.3g0.8g0g0g
Tilli mauste1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g842kcal28.6g22g70.8g2.8g
Valittu annoskoko313g421kcal14.3g11g35.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g211kcal7.2g5.5g17.7g0.7g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636