Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 22g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 54g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g6.7g7.4kcal0.1g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)90g72kcal14.9g0g0.9g0g
Soijakastike 2.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl56g67kcal1.9g2g5.6g0g
Tomaatti 29g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g376kcal37.8g20g14g5.2g
Valittu annoskoko312g188kcal18.9g10g7g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g94kcal9.5g5g3.5g1.3g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239