Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g107g139kcal22.4g0g4.3g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g18g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)18g52kcal4.1g0.2g3.7g0g
Siitakesieni 18g4.7kcal0.3g0.4g0.1g0.6g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)24g45kcal0.3g0.4g4.7g1g
Paprika punainen 36g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Maustekurkku18g2.9kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl53g182kcal1.1g1.6g18.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 18g69kcal0.4g0.4g7.5g0g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1076kcal58.6g11.4g85.2g5.2g
Valittu annoskoko313g538kcal29.3g5.7g42.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g269kcal14.7g2.9g21.3g1.3g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.8g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236