Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.100g350kcal13.3g68g2.4g3.8g
Sokeri 44g177kcal0g43.5g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)90g30kcal3g4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g39g277kcal0.4g0.4g30.8g0g
Neilikka, annos 4g1g3.7kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.8g12kcal0.4g2.3g0.3g1.1g
Siirappi 36g108kcal0g26.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1914kcal34.2g291.2g67g9.8g
Valittu annoskoko313g957kcal17.1g145.6g33.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g479kcal8.6g72.8g16.8g2.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450