Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g361kcal0.6g0.2g40.4g0g
Sokeri 72g294kcal0g72.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu37g47kcal4.1g0.1g3.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai43g149kcal5.1g30.3g0.9g1.3g
Leivinjauhe 4.3g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.2kcal0g1.1g0g0g
Banaani, kuorittu 105g92kcal1.1g19.2g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1909kcal22.2g249.8g90g6.4g
Valittu annoskoko312g954kcal11.1g124.9g45g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g477kcal5.6g62.5g22.5g1.6g
Arvot/100g100g306kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586