Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)56g61kcal12.8g0g1.2g0g
Rypsiöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Sipuli 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)47g16kcal1.3g2.2g0.2g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g16g56kcal1.3g11.7g0.4g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g19g47kcal2.6g0.6g3.7g0g
Persilja 3.7g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g413kcal37.2g32g14.2g1.6g
Valittu annoskoko313g207kcal18.6g16g7.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal9.3g8g3.6g0.4g
Arvot/100g100g66kcal6g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197