Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Omena, keskikokoinen 200g42g14kcal0.1g3g0.1g0.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Soijakastike4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Kaali, valkokaali42g8.9kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Possun Ulkofile, 100g42g53kcal8.8g0g1.9g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g4.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g423kcal23.8g30.2g22.4g8g
Valittu annoskoko313g212kcal11.9g15.1g11.2g4g
Annoskoko puolitettuna156g106kcal6g7.6g5.6g2g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246