Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha97g161kcal18.4g0g9.7g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Makaroni, tumma 40g144kcal5.4g26.3g1.2g2.4g
Sipuli 19g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokakerma Valio 5%48g29kcal0.6g1.4g2.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g96kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g927kcal50.8g67.4g49g9.6g
Valittu annoskoko312g464kcal25.4g33.7g24.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g232kcal12.7g16.9g12.3g2.4g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341