Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g12g39kcal6.1g3.6g0.1g0.7g
Tonnikala vedessä 37g38kcal8.2g0g0.5g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g44g153kcal5.9g28.7g1.3g2.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen73g24kcal2.4g3.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)7.3g20kcal2.2g0g1.2g0g
Vesi97g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g33kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g697kcal56.6g73.2g18.8g7g
Valittu annoskoko313g349kcal28.3g36.6g9.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g174kcal14.2g18.3g4.7g1.8g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870