Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g150g192kcal22.4g0g13.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g11g28kcal0.8g5.2g0.5g1.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 38g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g755kcal58.6g30g48g3.8g
Valittu annoskoko313g378kcal29.3g15g24g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g189kcal14.7g7.5g12g1g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422