Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 45g48kcal1.8g8.7g0.4g0.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 75g78kcal2.6g13.5g0.8g2.2g
Salaatti, jäävuori tuore38g3.8kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 70g73kcal15.6g0g1g0g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g53g18kcal0.1g3.7g0.2g0.9g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g454kcal42.2g54g5.2g10.4g
Valittu annoskoko313g227kcal21.1g27g2.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna157g114kcal10.6g13.5g1.3g2.6g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.6g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211