Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1800g10800kcal378g118.8g972g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Emmental, punaleima 17%1200g3480kcal408g0g204g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 90g250kcal1.8g2.7g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g29164kcal1578.8g265.6g2402.4g0.4g
Valittu annoskoko3120g14582kcal789.4g132.8g1201.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna1560g7291kcal394.7g66.4g600.6g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884