Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 164g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1227g413kcal8.5g67.5g1.2g17.2g
Mansikka 687g320kcal3.4g57.7g1.4g13.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1043g4067kcal0g1021.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g9599kcal23.8g2294.2g5.2g60.6g
Valittu annoskoko3120g4799kcal11.9g1147.1g2.6g30.3g
Annoskoko puolitettuna1560g2400kcal6g573.6g1.3g15.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463