Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 368g1208kcal38.9g223.5g8.1g36.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g402g1406kcal24.1g305.3g6.8g8g
Vesi, vesijohtovesi 670g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1339g442kcal44.2g65.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)67g368kcal0.7g0.7g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g6847kcal215.8g1190.2g110.2g89g
Valittu annoskoko3120g3424kcal107.9g595.1g55.1g44.5g
Annoskoko puolitettuna1560g1712kcal54g297.6g27.6g22.3g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336