Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 331g473kcal41.4g1g34g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka151g1325kcal0g0g150.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 587g2015kcal59.8g411.1g7g20.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Sokeri 256g1039kcal0g255.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki301g169kcal25.6g15.1g0.6g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g301g533kcal0.6g29.5g0.6g0g
Mustikka904g301kcal4.5g57.8g3.6g29.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)151g557kcal21.1g82.8g12g16.6g
Sokeri 108g440kcal0g108.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g13809kcal309.2g1945.4g416.8g134.4g
Valittu annoskoko3120g6905kcal154.6g972.7g208.4g67.2g
Annoskoko puolitettuna1560g3452kcal77.3g486.4g104.2g33.6g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956