Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1553g1956kcal170.8g4.7g139.7g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g48g183kcal0.7g45.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g451g2708kcal108.3g29.8g243.7g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g301g2196kcal3g3g240.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 301g993kcal6g9g105.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g30g114kcal0.4g28.2g0g0g
Mantelilastu (A la meira)421g2527kcal101.1g27.8g227.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g21409kcal782.2g306.6g1913.8g0.2g
Valittu annoskoko3120g10704kcal391.1g153.3g956.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna1560g5352kcal195.6g76.7g478.5g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345