Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 375g2043kcal3.3g1.9g228.7g0g
Sokeri 319g1294kcal0g318.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1673kcal49.7g341.3g5.9g17.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Raparperi pakastettu875g271kcal6.1g48.1g0.9g12.2g
Fariinisokeri125g508kcal0g124.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 413g588kcal51.6g1.2g42.3g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.7g5.5g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g14425kcal260.4g1944.6g601.2g58.8g
Valittu annoskoko3120g7212kcal130.2g972.3g300.6g29.4g
Annoskoko puolitettuna1560g3606kcal65.1g486.2g150.3g14.7g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875