Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)548g148kcal7.1g26.3g1.1g9.3g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g500g700kcal15g10g65g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g144g366kcal24.3g2.9g30g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g108g112kcal8.5g17.6g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g8720kcal772.8g115g558.4g23g
Valittu annoskoko3120g4360kcal386.4g57.5g279.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna1560g2180kcal193.2g28.8g139.6g5.8g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339