Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1160g1655kcal145.1g3.5g118.9g0g
Voi 528g3826kcal6.3g2.1g428.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 264g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g396g2421kcal83.5g27.3g220.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g132g13kcal2g0g0.8g112.1g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g106kcal0g26.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 63g234kcal11.7g7g13.7g19.2g
Vesi, vesijohtovesi 317g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.7g0.2g7.9g0g
Voi 35g256kcal0.4g0.1g28.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g26g161kcal5.6g1.8g14.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g9g0.9kcal0.1g0g0.1g7.6g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.2g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g17762kcal534.8g172.4g1670.4g280.8g
Valittu annoskoko3120g8881kcal267.4g86.2g835.2g140.4g
Annoskoko puolitettuna1560g4441kcal133.7g43.1g417.6g70.2g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597