Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1207g7242kcal289.7g79.7g651.8g0g
Kananmuna kuoreton 1106g1578kcal138.3g3.3g113.4g0g
Emmental, punaleima 17%754g2188kcal256.5g0g128.2g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g19g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g22192kcal1374.2g204g1786.8g0.6g
Valittu annoskoko3120g11096kcal687.1g102g893.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna1560g5548kcal343.6g51g446.7g0.2g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526