Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1750g316kcal9.8g43.7g7g12.2g
Sipuli (kuorittu)550g149kcal7.2g26.4g1.1g9.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g90g194kcal12.4g19.4g7.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.1g110g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g55g57kcal4.3g9g0.3g1.1g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Timjami, annos 3g15g32kcal1.4g4g1.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g6336kcal264.8g206.8g482g57.2g
Valittu annoskoko3120g3168kcal132.4g103.4g241g28.6g
Annoskoko puolitettuna1560g1584kcal66.2g51.7g120.5g14.3g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407