Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)299g377kcal32.9g0.9g26.9g0g
Sokeri 508g2064kcal0g507.9g0g0g
Rypsiöljy 359g3173kcal0g0g358.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 797g144kcal4.5g19.9g3.2g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 718g2463kcal73.1g502.4g8.6g25.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Rusina 239g700kcal6.7g143.8g1.2g23.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g160g957kcal38.3g10.5g86.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g19980kcal313.2g2423.8g969.8g108g
Valittu annoskoko3120g9990kcal156.6g1211.9g484.9g54g
Annoskoko puolitettuna1560g4995kcal78.3g606g242.5g27g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097