Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g2235g3219kcal491.8g0g134.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g431kcal0g0g47.9g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 19g54kcal2.1g7.3g0.6g5.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g399g479kcal9.2g19.2g39.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g399g439kcal9.2g16g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g9244kcal1024.6g85g524.8g10.2g
Valittu annoskoko3120g4622kcal512.3g42.5g262.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna1560g2311kcal256.2g21.3g131.2g2.6g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691