Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit400g520kcal12g8g52g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1120g3808kcal156.8g0g347.2g0g
Broilerinfilee (Snellman)1600g1328kcal262.4g27.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g11312kcal862.4g70.4g830.4g0g
Valittu annoskoko3120g5656kcal431.2g35.2g415.2g0g
Annoskoko puolitettuna1560g2828kcal215.6g17.6g207.6g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231