Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 832g282kcal25.5g40.8g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sokeri 142g574kcal0g141.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.2g19kcal0.7g3.7g0.4g1.7g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g37g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1664g5710kcal169.6g1165g20g58.2g
Margariini 80 % laktoositon 291g2037kcal1.9g0g229.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g17638kcal430g2702.4g529.6g119.8g
Valittu annoskoko3120g8819kcal215g1351.2g264.8g59.9g
Annoskoko puolitettuna1560g4410kcal107.5g675.6g132.4g30g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250