Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1193g349kcal11.2g53.7g4.8g22.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha877g1456kcal166.6g0g87.7g0g
CousCous, keitetty 100g351g638kcal16.1g117.9g13.7g5.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%351g211kcal11.2g24.9g7g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g175g631kcal49.1g3.5g47.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g6665kcal513g416.8g322g62.6g
Valittu annoskoko3122g3333kcal256.5g208.4g161g31.3g
Annoskoko puolitettuna1561g1666kcal128.3g104.2g80.5g15.7g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338