Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)2805g6564kcal549.8g120.6g434.8g0g
Ruohosipuli, tuore281g76kcal3.9g10.7g1.7g3.1g
Mineraalisuola keskiarvo 20g0.2kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g13537kcal1108g264.4g901g6.2g
Valittu annoskoko3122g6769kcal554g132.2g450.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna1561g3384kcal277g66.1g225.3g1.6g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155