Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g514g735kcal64.2g1.5g52.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen934g308kcal30.8g45.8g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g234g818kcal28g165.9g4.9g7g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki701g771kcal175.2g3.5g7g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste266g959kcal77.2g4.5g74.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g467g748kcal37.4g18.7g60.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g8696kcal826.2g484.2g400.2g14g
Valittu annoskoko3122g4348kcal413.1g242.1g200.1g7g
Annoskoko puolitettuna1561g2174kcal206.6g121.1g100.1g3.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850