Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 15g50kcal2.3g2.8g2g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 980g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk560g150kcal3.4g29.7g1.1g7.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 476g363kcal9g73.8g1g4.8g
Paprika punainen 238g70kcal2.2g10.7g1g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g560g952kcal106.4g0g56g0g
Ketsuppi, Heinz70g72kcal0.6g16.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6258g3461kcal253.2g295.4g123.6g57.4g
Valittu annoskoko3129g1731kcal126.6g147.7g61.8g28.7g
Annoskoko puolitettuna1565g865kcal63.3g73.9g30.9g14.4g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019