Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore75g7.5kcal0.5g1.3g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Hunajameloni kuorittu 38g14kcal0.2g2.9g0g0.3g
Cantaloupe meloni38g7.5kcal0.2g1.5g0g0.3g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Viinietikka balsami5.6g2kcal0g0.1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl5g44kcal0g0g5g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g197kcal4.4g19g10.4g3.2g
Valittu annoskoko313g99kcal2.2g9.5g5.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna157g49kcal1.1g4.8g2.6g0.8g
Arvot/100g100g32kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552