Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%100g212kcal18g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore63g6.3kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kurkku 38g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Feta Patros 200 g25g60kcal4g0.2g4.7g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kermaviili Ingman 10%25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g664kcal48.6g10g40.2g3.8g
Valittu annoskoko313g332kcal24.3g5g20.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna157g166kcal12.2g2.5g10.1g1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g1.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271