Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)52g180kcal8.2g32.9g1.3g3.1g
Paistijauheliha, snellman75g127kcal9g0g7.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 131g60kcal3.9g6.3g2g0g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g19g67kcal5.2g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana627g1057kcal60.4g79.4g49g6.2g
Valittu annoskoko314g528kcal30.2g39.7g24.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna157g264kcal15.1g19.9g12.3g1.6g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334