Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g10g34kcal0.6g7.3g0.2g0.2g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 113g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Basilika, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss8.4g28kcal1.9g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana628g453kcal31.2g36.6g18.8g6.4g
Valittu annoskoko314g227kcal15.6g18.3g9.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna157g113kcal7.8g9.2g4.7g1.6g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796