Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore750g75kcal4.5g12.7g0.8g5.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g625g156kcal8.1g26.3g1.3g0g
Hunajameloni kuorittu 375g138kcal2.4g29.3g0.4g3g
Cantaloupe meloni375g75kcal2.3g15.4g0.4g3.4g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Viinietikka balsami56g20kcal0g0.6g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl50g440kcal0g0g50g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Paprika keltainen 63g19kcal0.6g3.2g0.1g1.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6260g1968kcal43.4g191g107.4g34.4g
Valittu annoskoko3130g984kcal21.7g95.5g53.7g17.2g
Annoskoko puolitettuna1565g492kcal10.9g47.8g26.9g8.6g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3.1g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552