Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 720g2471kcal73.4g504g8.6g25.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Rusina 240g702kcal6.7g144.2g1.2g23.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g160g960kcal38.4g10.6g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6260g20044kcal314.2g2431.6g973g108.4g
Valittu annoskoko3130g10022kcal157.1g1215.8g486.5g54.2g
Annoskoko puolitettuna1565g5011kcal78.6g607.9g243.3g27.1g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097