Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 509g2065kcal0g508.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 359g451kcal39.5g0.9g32.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1001kcal29.7g204.3g3.5g10.2g
Vehnälese 30g68kcal4g4.6g1.3g11.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1g23.8g1g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl299g2694kcal0g0g299.3g0g
Porkkanaraaste 200g898g242kcal5.4g47.6g1.8g22.4g
Tomusokeri 1dl=60g225g898kcal0g224.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 449g1296kcal49.4g13.5g116.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g17916kcal259.6g2119.8g912g87.8g
Valittu annoskoko3132g8958kcal129.8g1059.9g456g43.9g
Annoskoko puolitettuna1566g4479kcal64.9g530g228g22g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696