Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit402g522kcal12g8g52.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1124g3823kcal157.4g0g348.5g0g
Broilerinfilee (Snellman)1606g1333kcal263.4g27.3g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g11355kcal865.6g70.6g833.6g0g
Valittu annoskoko3132g5678kcal432.8g35.3g416.8g0g
Annoskoko puolitettuna1566g2839kcal216.4g17.7g208.4g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231