Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2409g2021kcal439.7g0g26.5g0g
Pekoni rasvainen 337g1268kcal40.5g0g124.8g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g24g2.4kcal0.4g0g0.1g20.5g
Kananmuna kuoreton 265g378kcal33.1g0.8g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g7397kcal1029.8g10.8g357.6g44.2g
Valittu annoskoko3132g3699kcal514.9g5.4g178.8g22.1g
Annoskoko puolitettuna1566g1849kcal257.5g2.7g89.4g11.1g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900