Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 196g443kcal31.4g1g35.3g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g980g1156kcal169.5g12.7g43.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 700g298kcal2.7g28.7g0g0g
Lanttu 280g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Ruusukaali 350g86kcal4.8g6.8g1.7g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g4488kcal431.8g191g165.4g55.4g
Valittu annoskoko3136g2244kcal215.9g95.5g82.7g27.7g
Annoskoko puolitettuna1568g1122kcal108g47.8g41.4g13.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959