Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2325g1069kcal74.4g111.6g34.9g0g
Mannasuurimo tumma 233g719kcal23.7g138.1g4.2g12.8g
Kananmuna kuoreton 256g365kcal32g0.8g26.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g112g446kcal0g110.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai153g537kcal18.4g108.9g3.2g4.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g37g116kcal4.1g22.3g2.6g10.4g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g6755kcal305.2g984.4g170g55.6g
Valittu annoskoko3136g3377kcal152.6g492.2g85g27.8g
Annoskoko puolitettuna1568g1689kcal76.3g246.1g42.5g13.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888