Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 482g3497kcal5.7g1.9g391.9g0g
Sokeri 956g3881kcal0g955.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)964g1215kcal106.1g2.9g86.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 129g476kcal23.8g14.1g27.9g39.1g
Vehnäjauho puolikarkea 522g1792kcal53.2g365.6g6.3g18.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g193kcal0g47.7g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen20g8.1kcal0.4g1.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g22173kcal378.4g2791g1025.8g114.8g
Valittu annoskoko3136g11087kcal189.2g1395.5g512.9g57.4g
Annoskoko puolitettuna1568g5543kcal94.6g697.8g256.5g28.7g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249