Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g621g1584kcal36.6g19.9g148.4g0g
Maitorahka (Pirkka)776g512kcal93.1g31g2.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1242g4223kcal37.3g37.3g434.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton155g33kcal0.5g2.5g0g0.2g
Sokeri 264g1071kcal0g263.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka16g62kcal0g15.4g0g0g
Liivate 62g217kcal53.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g15402kcal441.4g739.6g1171g0.4g
Valittu annoskoko3136g7701kcal220.7g369.8g585.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna1568g3851kcal110.4g184.9g292.8g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091