Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1400g462kcal46.2g68.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Mustikka metsä- 600g264kcal3g38.4g3.6g19.8g
Hermesetas -neste20g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu100g60kcal1g4.5g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g7151kcal318.6g1174.4g99.8g90.8g
Valittu annoskoko3136g3576kcal159.3g587.2g49.9g45.4g
Annoskoko puolitettuna1568g1788kcal79.7g293.6g25g22.7g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321