Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g1456g8168kcal141.2g465.9g597g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g560g1904kcal11.2g16.8g196g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g1120g6720kcal235.2g77.3g616g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g33584kcal775.2g1120g2818g0g
Valittu annoskoko3136g16792kcal387.6g560g1409g0g
Annoskoko puolitettuna1568g8396kcal193.8g280g704.5g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104