Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g80g279kcal0g2.4g30.3g0g
Becel juokseva, annos 10g186g1228kcal0g0g137.7g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g797g3548kcal56.6g541.4g157.1g27.9g
Vispikerma Flora 20%664g1462kcal19.9g33.2g132.9g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)532g298kcal45.2g26.6g1.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g346g1931kcal29g190g117.5g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g199g1086kcal10g117.6g63.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 226g917kcal0g225.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini40g139kcal34.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g22005kcal389.8g2327.6g1280.8g55.8g
Valittu annoskoko3136g11003kcal194.9g1163.8g640.4g27.9g
Annoskoko puolitettuna1568g5501kcal97.5g581.9g320.2g14g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963