Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1068g3204kcal43.8g42.7g320.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 801g514kcal25.6g38.6g28g0.1g
Katkarapu 427g292kcal61.7g0g4.7g0g
Sieni-sipulihakkelus 534g143kcal8g15g2.3g14.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.5kcal0.1g1.2g0.1g0.4g
Selleri, annos 50g267g37kcal2.7g8g0g0g
Tilli mauste12g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g8455kcal286.8g221.4g711.4g29.4g
Valittu annoskoko3136g4227kcal143.4g110.7g355.7g14.7g
Annoskoko puolitettuna1568g2114kcal71.7g55.4g177.9g7.4g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636