Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 165g30kcal0.9g4.1g0.7g1.2g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio11g23kcal0.8g2.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana628g478kcal27.2g13.6g32.8g2.4g
Valittu annoskoko314g239kcal13.6g6.8g16.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna157g120kcal6.8g3.4g8.2g0.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965