Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g17g56kcal2.2g10.6g0.4g1.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)88g31kcal0.9g6.1g0.4g1.2g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g51g56kcal12.7g0g0.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)23g6.7kcal0.2g1.3g0g0g
Paprika, punainen14g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Porkkana, tuore17g4.7kcal0.1g0.9g0g0.4g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g56g56kcal1.5g2.7g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5.1g1.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana629g454kcal36.8g48.6g12g7.6g
Valittu annoskoko314g227kcal18.4g24.3g6g3.8g
Annoskoko puolitettuna157g114kcal9.2g12.2g3g1.9g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.7g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026