Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1336g2959kcal233.8g0g227.1g0g
Vehnälese, Liperin mylly334g478kcal50.1g30.1g18.4g183.7g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä852g937kcal66.4g153.3g4.3g68.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl67g555kcal0g0g66.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g11428kcal838.4g370.2g746.2g503.6g
Valittu annoskoko3140g5714kcal419.2g185.1g373.1g251.8g
Annoskoko puolitettuna1570g2857kcal209.6g92.6g186.6g125.9g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540