Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g19g54kcal2.9g0.7g4.4g0g
Jasmiiniriisi, pirkka175g613kcal12.3g140.2g1.4g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)526g1088kcal78.8g11g79.9g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g8.8g2.6kcal0.1g1g0g0.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)18g12kcal0.1g1.6g0.7g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)315g252kcal52.3g0g3.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g315g64kcal1.9g12g0.9g4.4g
Tilli mauste8.8g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6287g4176kcal297g333.2g181.2g9.4g
Valittu annoskoko3143g2088kcal148.5g166.6g90.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna1572g1044kcal74.3g83.3g45.3g2.4g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253